Evenement

Vuurwerkfestival ScheveningenHet jaarlijkse terugkerend evenement op het strand van Scheveningen, zal ook dit jaar plaats vinden. Tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen worden er vuurwerkshows gegeven door verschillende landen. Onder deze landen bevinden zich Nederland, België en Zuid-Korea. De editie van vorig jaar werd gewonnen door Nederland.

Beleef Vuurwerkfestival bij Go Fast Scheveningen

Het jaarlijkse terugkerend evenement op het strand van Scheveningen, zal ook dit jaar plaats vinden. Tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen worden er vuurwerkshows gegeven door verschillende landen. Onder deze landen bevinden zich Nederland, België en Zuid-Korea. De editie van vorig jaar werd gewonnen door Nederland. Dit jaar konden ook het publiek stemmen op de verschillende vuurwerkshows. De vuurwerkshow vanaf het water bekijken, huur dan nu een boot bij Go Fast Scheveningen en beleef van het dichtbij.

Met Go Fast Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Go Fast Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Go Fast Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Go Fast Scheveningen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangement prijzen
Champange aan boord vanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangement vanaf 39,- euro p.p.

Contact

Bij vragen neem contact met ons op via: 06-24781751 of e-mail naar info@gofastscheveningen.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.