Boottocht Scheveningen

Bent u in voor spanning en sensatie? Dan ben u bij Go Fast Scheveningen op de juiste plek. Onze snelle speedboten beschikken over motoren tussen de 50 en 600 pk en kunnen snelheden behalen boven de 100 km/h. De speedboten van Go Fast Scheveningen kunnen worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter de speedboten. U kunt al een Speedboot huren in Scheveningen vanaf 20 minuten met een groep, of u kunt zich los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben.

Alle Boottochten

Speedboot huren

Banaan varen

Tube varen

Wakeboardboot

Beveiligingsboot Scheveningen

Begeleidingsboot Scheveningen

Filmboot Scheveningen

Fotoboot Scheveningen

Watertaxi Scheveningen

Standaard ritten

  • Standaardrit (35 minuten): €37,50 p.p.
  • Standaardrit (60 minuten): €62,50 p.p.
  • Vrijgezellenrit (60 minuten): €47,50 p.p.

Speciale ritten

  • Begeleidingsboot: prijs v.a. €375,00
  • Fotoboot: prijs v.a. €375,00
  • Filmboot: prijs v.a. €375,00
  • Beveiligingsboot: prijs v.a. €300,00

Vragen over prijzen? Neem gerust contact op via info@gofastscheveningen.nl of 06-24781751 !

Go Fast Scheveningen is werkzaam op verschillende locaties

Go Fast Scheveningen is gevestigd in Scheveningen aan de haven, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Go Fast Scheveningen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.

We staan klaar met voldoende speedboten voor groepen tot 300 personen!

Go Fast Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Go Fast Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.