Ons Botenpark in Scheveningen

Go Fast Scheveningen beschikt over een botenpark van wel 40 snelle Ribs, speedboten, powerboten. Tijdens uw evenement verhuren wij onze boten voor groepen tot 300 personen. Deze boten zetten we door heel Nederland in voor diverse uitjes, evenementen en speciale gelegenheden. Afhankelijk van de locatie en boot is het mogelijk om: zelf te varen, te wakeboarden, heel hard te varen, te springen over de golven of te tuben of banaan varen achter een boot.

rib-4pk

R.I.B. Boot 4 PK

Deze kleine 4 persoons boot van Go Fast Scheveningen kan worden ingezet om over lekker door te haven of langs het strand te kunnen varen met een snelheid van 10 km/h.

Speedboot 50 PK

Deze 50 pk speedboot kan worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of zelf te varen op open zee. Inclusief schipper kunnen er 4-6 personen op de boot mee. U kunt deze speedboot huren in Scheveningen huren vanaf 1 uur met een groep en de schipper is inbegrepen. Deze 50pk speedboot behaald snelheden tot 60km/h, en beschikt over een stereo met speakers en een 800 Watt subwoofer. Niets is voor Speedboot Varen Nederland te gek.

50pk-speedboot
150pk-speedboot

Speedboot 150 PK

De speedboot van Go Fast Scheveningen kan worden ingezet om over de golven te razen of banaan te varen achter de speedboot. U kunt al een speedboot huren in Scheveningen vanaf 20 minuten met een groep, of u kunt zich los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben. Niets is voor Go Fast Scheveningen te gek.

R.I.B. Boot 250 PK

De RIB Boot van Go Fast Scheveningen kan worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter de RIB Boot. U kunt al een RIB Boot huren in Scheveningen vanaf 20 minuten met een groep, of u kunt zich los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben.

250pk-speedboot
500pk-militaire-rib

Militaire R.I.B. Boot 500 PK

De Militaire RIB van Go Fast Scheveningen kan worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter de Militaire RIB. U kunt al een Militaire RIB huren in Scheveningen vanaf 20 minuten met een groep, of u kunt zich los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben.