Teamuitje in Den Haag/Scheveningen met GoFast Scheveningen: De Ultieme Waterervaring 

Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Den Haag of Scheveningen? GoFast Scheveningen biedt een unieke en spannende ervaring op het water die perfect is voor teambuilding en het versterken van de teamgeest. Onze rondvaarten met een r.i.b. boot (rigid inflatable boat) zorgen voor een adrenalinepompende activiteit die jouw team nog lang zal bijblijven. 

Waarom GoFast Scheveningen? 

Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen, beschikt GoFast Scheveningen over een indrukwekkende 12-persoons ex-marine special forces boot. Deze boot, uitgerust met twee Yamaha High Power 250pk motoren, kan snelheden bereiken van boven de 100 km/h! Ideaal voor teams die op zoek zijn naar een unieke en avontuurlijke activiteit. 

Wat kun je verwachten tijdens het teamuitje? 

Bij aankomst in de 2e binnenhaven word je hartelijk ontvangen door een van onze ervaren medewerkers. Voor de start van het avontuur krijgt iedereen de mogelijkheid om een speciaal warmte- en drijfpak aan te trekken, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid. Vervolgens word je naar onze 9 meter lange r.i.b. boot begeleid, waar een korte veiligheidsinstructie volgt. 

Wanneer iedereen klaar is en de checks zijn voltooid, varen we rustig de haven uit. Op zee aangekomen, gaan we vol gas en voel je de kracht en snelheid van onze speedboot. Afhankelijk van de wensen van jouw team kunnen we verschillende routes varen, inclusief een spannende tocht richting De Pier. Vanaf de zee heb je een schitterend uitzicht op de nieuwe boulevard, de vuurtoren en het iconische Scheveningen. 

Tijdens de vaart maken we ook een aantal scherpe bochten, waarbij iedereen zich goed moet vasthouden. Dit zorgt voor een spannende rit die niemand snel zal vergeten! 

Maatwerk en Arrangementen voor jouw teamuitje 

Bij GoFast Scheveningen bieden we ook maatwerkoplossingen voor jouw teamuitje. Of je nu op zoek bent naar een privé arrangement, een cruise, of assistentie bij een (zeil)evenement, wij staan voor je klaar. Onze boten kunnen voor diverse doeleinden gehuurd worden en wij passen ons aan jouw specifieke wensen en behoeften aan. 

Boek Nu Jouw Onvergetelijke Teamuitje 

Wil je een teamuitje organiseren dat echt indruk maakt? Kies voor de spannende en unieke ervaring van een rondvaart met GoFast Scheveningen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk avontuur op het water! 

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en boekingen. Wij kijken ernaar uit om jouw team te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol snelheid en sensatie! 

GoFast Scheveningen: De Ultieme Waterervaring voor Jouw Teamuitje!