Speedboot huren

Speedboot Huren bij GoFast Scheveningen: De Ultieme Waterervaring

 

Ben je op zoek naar de ultieme waterervaring en wil je een speedboot huren? Bij GoFast Scheveningen bieden we een adembenemende en unieke ervaring op het water met onze hoogwaardige r.i.b. boten (rigid inflatable boats). Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen, staan wij klaar om jouw avontuur op zee onvergetelijk te maken.

 

Waarom een speedboot huren bij GoFast Scheveningen?

 

GoFast Scheveningen beschikt over een indrukwekkende 12-persoons ex-marine special forces boot, uitgerust met twee krachtige Yamaha High Power 250pk motoren. Onze boten kunnen snelheden van boven de 100 km/h bereiken, waardoor je een unieke en opwindende ervaring beleeft. Of je nu een dagje uit wilt met vrienden, een bedrijfsuitje organiseert, of een bijzondere gelegenheid wilt vieren, onze speedboten bieden de perfecte oplossing.

 

Wat kun je verwachten?

 

Wanneer je een speedboot huurt bij GoFast Scheveningen, word je hartelijk ontvangen in de 2e binnenhaven. Voordat je aan boord gaat, krijg je de mogelijkheid om een speciaal warmte- en drijfpak aan te trekken voor extra comfort en veiligheid. Onze ervaren medewerkers geven je een korte veiligheidsinstructie en begeleiden je naar de boot.

 

Zodra iedereen klaar is, varen we rustig de haven uit. Op zee aangekomen, voel je de adrenaline stijgen terwijl we vol gas gaan. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we verschillende vaarroutes nemen. Een populaire optie is een tocht richting De Pier, waar je vanaf de zee een prachtig uitzicht hebt op de nieuwe boulevard, de vuurtoren en het iconische Scheveningen.

 

Tijdens de vaart maken we ook een aantal scherpe bochten, waarbij je je goed moet vasthouden. Dit zorgt voor een spannende rit die je niet snel zult vergeten!

 

Maatwerk en Arrangementen

 

Bij GoFast Scheveningen bieden we ook maatwerkoplossingen voor jouw wensen. Of je nu een privé arrangement, een cruise, of assistentie bij een (zeil)evenement nodig hebt, wij passen ons aan jouw specifieke behoeften aan. Onze boten kunnen voor diverse doeleinden gehuurd worden, waardoor we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

 

Boek Nu Jouw Speedboot Ervaring

 

Wil je een speedboot huren en een onvergetelijk avontuur op het water beleven? Kies voor GoFast Scheveningen en geniet van een spannende en unieke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een speedboot.

 

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en boekingen. Wij kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol snelheid en sensatie!

 

GoFast Scheveningen: De Ultieme Keuze voor het Huren van een Speedboot! 

500pk-militaire-rib