Rondvaart Scheveningen

U wordt door ons ontvangen aan de Dr. Lelykade voor een rondvaart door Scheveningen zelf en daarna meer langs de kust, zoals voorbij het Kurhaus. Go Fast Scheveningen verzorgt graag voor u een hele rondvaart door Scheveningen en omliggende bezienswaardigheden op een supersnelle boot.

Een uitgebreid botenpark – Rondvaart Scheveningen

Bij Go Fast Scheveningen kunt u een snelle boot of minder snelle boot huren. Een rondvaart in en buiten Scheveningen is een ervaring op zich. Een activiteit om nooit meer te vergeten! Wat is nu toffer om samen met uw vrienden en collega’s in onze RIB boten met 4pk, 50pk, 150pk, 250pk of maar liefst 500pk te varen en de mooiste bezienswaardigheden van Scheveningen vanaf het water te mogen zien! Ervaar zelf deze unieke ervaring!

Rondvaart Scheveningen

Onze boten huren – rondvaart Scheveningen

Onze speedboten beschikken over motoren tussen de 50pk en 600pk en kunnen snelheden behalen boven de 100 km per uur! De boten van Go Fast Scheveningen zijn uiterst geschikt voor stoere activiteiten en kunnen worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter boten. Vanaf 20 minuten met een groep is het al mogelijk een van onze boten te huren, met of zonder kapitein. U kunt zich ook los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben.

Rondvaart Scheveningen

Ervaar het zelf

Met of zonder een hapje en drankje, een diner, brunch of lunch? Bij Go Fast Scheveningen doen wij niet moeilijk! Wij regelen uw uitje op een van onze boten van begin tot eind, zodat u met mooie herinneringen naar huis kunt gaan, een rondvaart in Scheveningen is een fantastische ervaring!

Telefoon: 06 – 24 78 17 51
E-mail: info@gofastscheveningen.nl

Rondvaart Scheveningen