RIB huren Scheveningen

Bij Go Fast Scheveningen kunt u een RIB huren voor onze RIB experience in Scheveningen en andere locaties. Een activiteit om nooit meer te vergeten! Stap samen met uw vrienden en collega’s in onze RIB boten met 4pk, 250pk of maar liefst 500pk! Ervaar zelf de extreme krachten!

Wat is nu precies een RIB boot? – RIB huren Scheveningen

RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. RIB is dus als het ware een rubberboot met een stevige romp. Zo wordt een RIB beschouwd als een samensmelting tussen een normale boot en een rubberen boot. Deze boot is gemaakt van stevig pvc-materiaal en de rand eromheen wordt ook weleens de tube genoemd en deze is van stevig polyester. Een veilige RIB boot voor recreatief gebruik!

RIB huren Scheveningen

Onze stoere 4pk RIB boot huren Scheveningen

Go Fast Scheveningen is in het bezit van een kleine 4-persoons boot. Deze kleine boot gaat 10 km per uur en kan worden ingezet om door de haven of langs het strand te kunnen varen. Deze boot is geschikt voor mensen die even voor kapitein willen spelen en de bijbehorende vrijheid willen ervaren.

De 50pk RIB Boot met kapitein

Onze 50pk RIB boot kan worden gebruikt om over de golven te razen en te wakeboarden. Zelfs varen op open zee is mogelijk. Inclusief schipper kunnen er vier tot zes personen op de boot mee. Een ultieme ervaring voor jong en oud!

Onze RIB boot van 250pk
De RIB boot van Go Fast Scheveningen kan worden ingezet om met een razende snelheid over de golven te varen, te wakeboarden of zelfs banaan te varen achter deze snelle RIB boot.

RIB huren Scheveningen

Onze Commando RIB van 500 pk

De Commando RIB boot van Go Fast Scheveningen kan over de golven razen. Met gemak trekt hij een wakeboard of banaan door de golven heen. Een ultieme ervaring voor alle leeftijden dus. Deze 50pk behaalt snelheden tot 60 km per uur, en beschikt over een stereo met speakers en een 800 watt. Dat wordt knallend over het water racen!

Ervaar het zelf!
Wilt u nu ook een RIB experience in Scheveningen ervaren? U kunt met een groep een van onze RIB boten huren vanaf 20 minuten! Wij hebben de veiligheid van zowel u als ons persoon heel hoog in onze prioriteitenlijst staan, daarom zien wij graag dat u de aanwijzingen van onze professionele medewerkers opvolgt. Reserveren is al mogelijk vanaf 20 minuten!

Telefoon: 06 – 24 78 17 51
E-mail: info@gofastscheveningen.nl

RIB huren Scheveningen