Powerboot Varen bij GoFast Scheveningen: Een Onvergetelijke Adrenaline-Ervaring 

Ben je op zoek naar een spectaculaire activiteit op het water? Ervaar de ultieme adrenaline-kick met powerboot varen bij GoFast Scheveningen! Onze exclusieve powerboottochten bieden een ongeëvenaarde mix van snelheid, spanning en prachtige uitzichten, perfect voor avonturiers en groepen die op zoek zijn naar een unieke ervaring. 

Waarom kiezen voor powerboot varen bij GoFast Scheveningen? 

Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen, beschikt GoFast Scheveningen over een indrukwekkende 12-persoons ex-marine special forces boot. Deze powerboot, uitgerust met twee Yamaha High Power 250pk motoren, kan snelheden bereiken van boven de 100 km/h! Dit maakt onze tochten ideaal voor iedereen die op zoek is naar een spannende en unieke ervaring op het water. 

Wat kun je verwachten tijdens een powerboottocht? 

Bij aankomst in de 2e binnenhaven word je warm verwelkomd door een van onze ervaren medewerkers. Voordat het avontuur begint, krijg je de mogelijkheid om een speciaal warmte- en drijfpak aan te trekken voor extra comfort en veiligheid. Vervolgens krijg je een korte veiligheidsinstructie en word je naar onze 9 meter lange powerboot begeleid. 

Zodra iedereen klaar is en de checks zijn voltooid, varen we rustig de haven uit. Eenmaal op zee aangekomen, voel je de kracht van onze powerboot wanneer we vol gas gaan. Afhankelijk van de wensen van de passagiers kunnen we verschillende vaarroutes nemen, zoals een spannende tocht richting De Pier. Vanaf de zee heb je een prachtig uitzicht op de nieuwe boulevard, de vuurtoren en het iconische Scheveningen. 

Tijdens de vaart maken we ook een aantal scherpe bochten en manoeuvres waarbij je je goed moet vasthouden. Dit zorgt voor een opwindende rit die je niet snel zult vergeten! 

Maatwerk en Arrangementen voor powerboot varen 

GoFast Scheveningen biedt maatwerkoplossingen voor jouw specifieke wensen. Of je nu een privé arrangement wilt, een cruise plant, of assistentie nodig hebt bij een (zeil)evenement, wij staan voor je klaar. Onze boten kunnen voor diverse doeleinden gehuurd worden, en wij passen ons graag aan jouw behoeften aan. 

Boek Nu Jouw Powerboot Ervaring 

Wil je powerboot varen en een onvergetelijke ervaring op het water beleven? Kies voor GoFast Scheveningen en geniet van een spannende en unieke tocht. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een powerboottocht. 

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en boekingen. Wij kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol snelheid en sensatie! 

GoFast Scheveningen: De Ultieme Powerboot Vaarervaring!