Powerboot Scheveningen

Bij Go Fast Scheveningen kunt u een powerboot huren, een ervaring om nooit te vergeten! Ziet u uzelf al razen op een powerboot in Scheveningen en andere locaties? Stap samen met uw vrienden en collega’s in onze powerboten met een kracht tussen de 10pk en 600pk, en ervaar zelf de extreme krachten van een powerboot die raast over het water bij Scheveningen!

Varen op open zee – Powerboot Scheveningen

Na een welkom in de haven van Scheveningen en een uitgebreide uitleg trekt u uw reddingsvest aan. Eenmaal aan boord van de powerboot verlaat u in rustig tempo de Scheveningse haven. Op het moment dat de boot op open zee is, gaat het gas van de powerboot open en kan het spektakel beginnen!

Powerboot Scheveningen

Cateringservice – Powerboot Scheveningen

Wij werken samen met verschillende strandtenten en restaurants in de regio. Go Fast Scheveningen kan dus een zeer uitgebreide cateringservice aanbieden. Op deze manier kunt u voor- en nagenieten van een hapje of een drankje om bij te komen van een fantastische boottocht op een van de powerboten van Go Fast Scheveningen!

Een fantastische ervaring

Lekker uitwaaien in de zilte zeelucht en de perfecte combinatie tussen snelheid, water en avontuur ervaren? Een powerboot huren in Scheveningen is perfect voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten. Na minimaal 20 minuten heerlijk uitwaaien komt u met een fantastische ervaring rijker terug in de haven, bij de steiger waar uw avontuur op een powerboot in Scheveningen begon!

Powerboot Scheveningen

Reserveren of vragen? Powerboot Scheveningen

Veiligheid van ons personeel, maar vooral van u staat bij ons voorop! Wij vragen dan ook om aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Wij staan garant voor klantvriendelijkheid en u kunt ervan uitgaan dat wij professioneel zijn. Wilt u reserveren of heeft u een vraag?

Telefoon: 06 – 24 78 17 51
E-mail: info@gofastscheveningen.nl

Powerboot Scheveningen