Personeelsfeest Scheveningen

Wilt u een super personeelsfeest in Scheveningen organiseren voor uw werknemers? Go Fast Scheveningen beschikt over een 12-persoons ex-marine special-forcesboot waar we snelheden van boven de 100 km per uur mee kunnen halen. Een unieke ervaring dus!

Sportieve activiteiten – Personeelsfeest Scheveningen

Maar dat is nog niet alles, want behalve een fantastische tocht met de speedboot bieden wij ook activiteiten aan met een sportief karakter. Denk hierbij eens aan skimboarden, vliegeren, surfen, longboarden, bodyboarden, beachvolleybal, slacklinen en suppen. Deze activiteiten kunnen altijd gecombineerd worden met catering, om uw personeelsfeest in Scheveningen een groot succes te maken!

Personeelsfeest Scheveningen

Een uitgebreide cateringservice – Personeelsfeest Scheveningen

Wij werken samen met verschillende strandtenten en restaurants in de regio. Go Fast Scheveningen kan dus een zeer uitgebreide cateringservice aanbieden. Op deze manier kunt u voor en na de activiteiten genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van bijvoorbeeld een fantastische boottocht of van een aantal uur suppen. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos!

Spanning en sensatie op het water

Zijn uw werknemers in voor spanning en sensatie? Dan bent u bij Go Fast Scheveningen ook hiervoor aan het juiste adres. Onze snelle speedboten beschikken over motoren tussen de 4pk en 600pk, en kunnen wel snelheden behalen boven de 100 km per uur! De speedboten kunnen worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter de speedboten. Het is mogelijk om een speedboot te huren vanaf 20 minuten met een groep. Ideaal dus voor een te gek personeelsfeest in Scheveningen!

Personeelsfeest Scheveningen

Een spetterend personeelsfeest Scheveningen

Wilt u ook een spetterend personeelsfeest op en rondom het water in Scheveningen? Met of zonder een hapje en drankje, een diner, brunch of lunch? Bij Go Fast Scheveningen doen wij niet moeilijk! Wij regelen uw personeelsfeest van begin tot eind, zodat uw werknemers moe maar voldaan naar huis gaan. Mooie herinneringen, een fijn en sportief samenzijn met alle collega’s onder elkaar!

Heeft u vragen over onze arrangementen, wilt u boeken of heeft u wellicht iets in gedachte wat u op onze website niet tegenkomt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon: 06 – 24 78 17 51
E-mail: info@gofastscheveningen.nl

Personeelsfeest Scheveningen