Furieade MaassluisTijdens de Furieade zijn er tal van activiteiten te doen in de haven en binnenstad van Maassluis. De verschillende activiteiten die plaats vinden tijdens de Furieade zijn Lampionnenoptocht, Motorrondrit, kermis, een goochelaar en rondvaarten.

Beleef Furieade bij Speedboot Varen

Tijdens de Furieade zijn er tal van activiteiten te doen in de haven en binnenstad van Maassluis. De verschillende activiteiten die plaats vinden tijdens de Furieade zijn Lampionnenoptocht, Motorrondrit, kermis, een goochelaar en rondvaarten. Er is dus voor jong en oud wat te beleven tijdens de Furieade. Aan de Furieade werken verschillende partijen mee zoals duikvereniging Delphis, Koninklijke Marine en de Scoutingclubs bij deze partijen zijn kunt u ook verschillende dingen uitproberen zoals duiken bij de duikvereniging. Het bestuur van de Stichting Maassluis Maritiem, de organisator van de jaarlijkse Furieade in Maassluis, zal in 2014 de festiviteiten van het 400-jarig bestaan van Maassluis op grootse wijze afsluiten, met onder andere een vuurwerkshow en optredens.

Met Speedboot Varen Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Furieade Maassluis

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Speedboot Varen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Speedboot Varen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Furieade Maassluis

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangement prijzen
Champange aan boord vanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangement vanaf 39,- euro p.p.

Contact

Bij vragen neem contact met ons op via: 06-24781751 of e-mail naar info@gofastscheveningen.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.