Buitenactiviteiten in Den Haag/Scheveningen met GoFast Scheveningen: Een Adrenaline-Avontuur op het Water 

Zoek je naar spannende buitenactiviteiten in Den Haag of Scheveningen? GoFast Scheveningen biedt een unieke en opwindende ervaring op het water, ideaal voor avonturiers en groepen die op zoek zijn naar een buitenactiviteit vol adrenaline. Onze rondvaarten met een r.i.b. boot (rigid inflatable boat) zorgen voor een onvergetelijk avontuur dat jouw dag in Scheveningen compleet maakt. 

Waarom kiezen voor GoFast Scheveningen? 

GoFast Scheveningen, gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen, beschikt over een indrukwekkende 12-persoons ex-marine special forces boot. Met snelheden van boven de 100 km/h, aangedreven door twee Yamaha High Power 250pk motoren, bieden wij een ervaring die je nergens anders vindt. Perfect voor groepen die een unieke buitenactiviteit willen beleven. 

Wat kun je verwachten? 

Bij aankomst in de 2e binnenhaven word je hartelijk ontvangen door een van onze ervaren medewerkers. Voordat het avontuur begint, krijg je de mogelijkheid om een speciaal warmte- en drijfpak aan te trekken voor extra comfort en veiligheid. Daarna word je naar onze 9 meter lange r.i.b. boot begeleid, waar een korte veiligheidsinstructie volgt. 

Zodra iedereen klaar is en de checks zijn voltooid, varen we rustig de haven uit. Op zee aangekomen, gaan we vol gas en voel je de kracht van onze speedboot. We kunnen verschillende vaarroutes nemen, afhankelijk van de wensen van de passagiers. Een populaire route is richting De Pier, waar je vanaf de zee een prachtig uitzicht hebt op de nieuwe boulevard, de vuurtoren en het iconische Scheveningen. 

Tijdens de vaart maken we ook een aantal scherpe bochten, waarbij je je goed moet vasthouden. Dit zorgt voor een spannende rit die je nog lang zult herinneren! 

Maatwerk en Arrangementen voor jouw buitenactiviteit 

GoFast Scheveningen biedt ook maatwerkoplossingen voor jouw buitenactiviteit. Of je nu een privé arrangement, een cruise, of assistentie bij een (zeil)evenement nodig hebt, wij staan voor je klaar. Onze boten kunnen voor diverse doeleinden gehuurd worden en wij passen ons aan jouw specifieke wensen en behoeften aan. 

Boek Nu Jouw Onvergetelijke Buitenactiviteit 

Wil je een buitenactiviteit organiseren die echt indruk maakt? Kies voor de spannende en unieke ervaring van een rondvaart met GoFast Scheveningen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk avontuur op het water! 

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en boekingen. Wij kijken ernaar uit om jou en je groep te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol snelheid en sensatie! 

GoFast Scheveningen: De Ultieme Waterervaring voor Buitenactiviteiten in Den Haag/Scheveningen!