Bedrijfsuitje in Scheveningen/Den Haag met GoFast Scheveningen: Een Onvergetelijk Avontuur 

Op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje in Scheveningen of Den Haag? Bij GoFast Scheveningen beleef je een adembenemend avontuur op het water! Gespecialiseerd in rondvaarten met een r.i.b. boot (rigid inflatable boat), bieden wij een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt en zorgt voor onvergetelijke herinneringen. 

Waarom kiezen voor GoFast Scheveningen? 

Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen, beschikt GoFast Scheveningen over een indrukwekkende 12-persoons ex-marine special forces boot. Deze boot, uitgerust met twee Yamaha High Power 250pk motoren, kan snelheden bereiken van boven de 100 km/h! Ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een adrenalinepompende activiteit. 

Wat kun je verwachten? 

Bij aankomst in de 2e binnenhaven word je verwelkomd door een van onze ervaren medewerkers. Voordat het avontuur begint, krijg je de mogelijkheid om een speciaal warmte- en drijfpak aan te trekken. Vervolgens word je naar onze 9 meter lange r.i.b. boot begeleid, waar een korte veiligheidsinstructie volgt. 

Zodra iedereen klaar is en de checks zijn voltooid, varen we rustig de haven uit. Op zee aangekomen, gaan we vol gas en voel je de kracht van onze speedboot. Afhankelijk van de wensen van de passagiers kunnen we verschillende vaarroutes nemen, inclusief een spannende tocht richting De Pier. Vanaf de zee heb je een prachtig uitzicht op de nieuwe boulevard, de vuurtoren en het iconische Scheveningen. 

Tijdens de vaart maken we ook een aantal scherpe bochten, waarbij je je goed moet vasthouden. Deze ervaring zorgt voor een spannende rit die niemand snel zal vergeten! 

Maatwerk en Arrangementen 

Bij GoFast Scheveningen bieden we ook maatwerkoplossingen voor jouw bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een privé arrangement, een cruise, of assistentie bij een (zeil)evenement, wij staan voor je klaar. Onze boten kunnen voor diverse doeleinden gehuurd worden en wij passen ons aan jouw specifieke wensen en behoeften aan. 

Boek Nu Jouw Onvergetelijke Bedrijfsuitje 

Wil je een bedrijfsuitje organiseren dat echt indruk maakt? Kies voor de spannende en unieke ervaring van een rondvaart met GoFast Scheveningen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk avontuur op het water! 

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en boekingen. Wij kijken ernaar uit om jouw team te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol snelheid en sensatie! 

GoFast Scheveningen: De Ultieme Waterervaring voor Jouw Bedrijfsuitje!