Asverstrooiing in Scheveningen

As uitstrooien Scheveningen? Bij Go Fast Scheveningen verzorgen wij ook het uitstrooien van as op zee. Een dierbare verliezen, het overkomt ons helaas allemaal. In veel culturen is het een gebruikelijk ritueel om as van een dierbaar persoon te verstrooien op land en in water. Dit ritueel is al eeuwenoud en werd toen niet bewaard of bijgezet in een urn, zoals vandaag de dag.

Asverstrooiing Scheveningen of asbijzetting op het water – As uitstrooien Scheveningen

Wij verzorgen het verstrooien van as in Scheveningen zeven dagen per week. Bij goede weersomstandigheden varen wij dan vanuit de haven van Scheveningen naar de kust van Scheveningen. Ook is het op binnenwater mogelijk de as van uw dierbare uit te strooien. Wij varen vanaf Dr. Lelykade uit naar de tweede boei, die altijd zichtbaar is vanuit de kust, ook ‘s nachts wanneer de kust verlicht is. As uitstrooien Scheveningen, doen we met alle respect voor de nabestaanden.

As uitstrooien Scheveningen

Bij ons is er veel mogelijk

Buiten uw gezelschap en de bemanning, zijn er geen andere mensen aan boord. U kunt de gehele plechtigheid door ons laten verzorgen. Ook is het mogelijk dat u zelf een boot huurt. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen zodat u nergens over hoeft na te denken. Bij Go Fast Scheveningen denken wij aan u en uw verdriet. Wij bieden een betere prijs aan voor de ervaring en hebben respect voor het verdriet van nabestaanden.

Scheveningen is centraal gelegen – As uitstrooien Scheveningen

Scheveningen is voor de Randstad en een groot deel van Nederland redelijk centraal gelegen. Hiermee is Scheveningen een goede ‘thuishaven’ geworden. Daardoor is het ook de meest gebruikte en voordeligste mogelijkheid.

As uitstrooien Scheveningen

Meer bestemmingen

Behalve vanuit Scheveningen, vertrekt Go Fast Scheveningen ook vanaf andere bestemmingen in Nederland naar de Noordzee of een binnenwater. Meestal is het de laatste wens van een dierbaar persoon geweest om op zee uitgestrooid te worden in plaats van een standaard crematie of begrafenis. Wij weten hoe belangrijk het is voor nabestaanden om de mogelijkheid te hebben om een laatste wens in vervulling te laten gaan. Behalve Scheveningen zelf varen wij ook uit vanuit:

 • Monster
 • Katwijk aan zee
 • Kijkduin
 • Bloemendaal
 • Den Haag
 • Wassenaar
 • Noordwijk
 • Rotterdam
 • Hoek van Holland
 • Amsterdam
 • IJmuiden

Heeft u vragen?
Al onze medewerkers zijn professioneel en respectvol. Zij zorgen ervoor dat het uitstrooien van de as in Scheveningen of een andere locatie keurig verloopt. Zij ontzorgen u! Heeft u vragen over asverstrooiing vanuit Scheveningen of een andere bestemming? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag.

As uitstrooien Scheveningen