Watertaxi huren in ScheveningenBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Prijs vanaf: €35 p.p.

Wilt u op een originele manier uw eindbestemming bereiken? Laat u dan vervoeren door de watertaxi van Go Fast Scheveningen. Wij hebben vanwege onze mobiliteit verschillende opstapplaatsen. Wilt u weten waar de opstapplaatsen zijn? Neem contact met ons op.

Beleef het spectaculairste rit bij Go Fast Scheveningen

Wilt u op een originele en snelle manier van A naar B komen? Go Fast Scheveningen biedt u door middel van een watertaxi ritten over grachten of op zee aan. De speedboot beschikt over een 400 pk motor, de speedboot bereikt snelheden van wel 120 km/h. Een echte originele manier om uw eindbestemming te bereiken.
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p. Losse rit (1 uur): 60,- p.p. Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.
Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna we naar locatie gaan. Hier aangekomen is het aan u waar de boot moet liggen en/of varen zodat u op de juiste manier alles kunt begeleiden. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat u op uw gemak alles kunt begeleiden.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen:
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Tijdens een watertaxi rit kunnen wij maximaal 12 personen per speedboot vervoeren. Voor grotere groepen werken wij samen met andere speedboot partners. Hierdoor kunnen wij ook groepen groter dan 12 personen vervoeren. in overleg kunnen wij naar de mogelijkheden kijken.

Go Fast Scheveningen is werkzaam op verschillende locaties

Go Fast Scheveningen .nl is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Go Fast Scheveningen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.

Contact

Bij vragen neem contact met ons op via: 06-24781751 of e-mail naar info@gofastscheveningen.nl
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
18/07/2018

My account

[woocommerce_my_account]
18/07/2018

Checkout

[woocommerce_checkout]
18/07/2018

Cart

[woocommerce_cart]
18/07/2018

Shop

18/07/2018