Filmboot huren in ScheveningenBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Een filmopname voor uw evenementen of scenes op water? Go Fast Scheveningen kan u en uw filmcrew vervoeren tijdens het filmen op zee of water. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Beleef het spectaculairste filmsessie bij Go Fast Scheveningen

Speciale (haven)dagen filmen? De beste shots krijgen omdat u degene bent die heeft gedacht aan een filmboot met voldoende plaats voor u en uw crew. Maak jouw film spectaculair door zo dicht mogelijke bij uw gewenste object te komen. Zelfs voor spectaculaire opnames deinzen wij niet terug!
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p.
Losse rit (1 uur): 60,- p.p.
Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.
Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna we naar locatie gaan. Hier aangekomen is het aan u waar de boot moet liggen en/of varen zodat u op de juiste manier alles kunt begeleiden. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat u op uw gemak alles kunt begeleiden.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen:
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

Speedboot huren door heel Nederland bij Go Fast Scheveningen

Go Fast Scheveningen is gevestigd in de Scheveningen. De speedboot ligt altijd klaar om weg te varen. Doordat Go Fast Scheveningen mobiel is kan zij haar diensten door heel Nederland aanbieden. Zo kan Go Fast Scheveningen, op aanvraag, naar andere locaties komen.

We staan klaar met comfortabele boten voor groepen!

De filmboot van Go Fast Scheveningen is een stabiele boot en heeft een vaste ondergrond. Dit zorgt voor de benodigde basis voor u en uw cameraploeg. De filmboot heeft plek voor 12 personen. De grootte van de filmboot is een voordeel voor grote en kleine filmcrews. Vooraf zal Go Fast Scheveningen u inlichten over de veiligheidsregels en zal u voorzien worden van een veiligheidsvest.

Go Fast Scheveningen is werkzaam op verschillende locaties

Go Fast Scheveningen .nl is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Go Fast Scheveningen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.

Contact

Bij vragen neem contact met ons op via: 06-24781751 of e-mail naar info@gofastscheveningen.nl
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
18/07/2018

My account

[woocommerce_my_account]
18/07/2018

Checkout

[woocommerce_checkout]
18/07/2018

Cart

[woocommerce_cart]
18/07/2018

Shop

18/07/2018