Bedrijfsuitje in ScheveningenPrijs vanaf: €35 p.p.

Het meest spectaculaire uitjes voor uw bedrijfsuitjes kan nu bij Go Fast Scheveningen! U kunt kiezen uit al samengestelde arrangementen zoals City by night tour, RIB Rally race , Harbour tour, Morning Dawn, Dropping of Partyboot. Maar wij bieden ook de optie om u zelf dit arrangementen samen te stellen, om uw uitje tot een groot succes te maken. Een hapje en drankje of een barbecue? Go Fast Scheveningen maakt het allemaal mogelijk!

Beleef het spectaculairste uitje bij Go Fast Scheveningen

Het meest spectaculaire uitjes voor uw bedrijfsuitjes kan nu bij Go Fast Scheveningen! U kunt kiezen uit al samengestelde arrangementen zoals City by night tour, RIB Rally race , Harbour tour, Morning Dawn, Dropping of Partyboot. Maar wij bieden ook de optie om u zelf dit arrangementen samen te stellen, om uw uitje tot een groot succes te maken. Een hapje en drankje of een barbecue? Go Fast Scheveningen maakt het allemaal mogelijk! Voor grote en kleine groepen hebben wij een ruim aanbod van boten die wij kunnen inzetten tot aan wel 300 personen om u de ervaring van uw leven samen met uw collega’s te beleven.

Go Fast Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan Bedrijfsuitje varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. De goede service, Bedrijfsuitje en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt. De Bedrijfsuitje is van het leger geweest en altijd goed onderhouden, dus zeer betrouwbaar. Daarnaast kent de schipper de zee op zijn duimpje. Service en kwaliteit staan bij Go Fast Scheveningen op nummer 1!
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p.
Losse rit (1 uur): 60,- p.p.
Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Voor grote en kleine groepen heeft Go Fast Scheveningen een passend arrangement voor u! Onze speedboten kunnen tot 12 personen verschepen per speedboot. Door onze grote aanbod van speedboten kunnen wij partijen van wel 300 personen op het water krijgen om de adrenaline kick van uw leven te geven.

Uw Bedrijfsuitje speedboot varen uitbreiden met sportieve activiteiten?

Go Fast Scheveningen biedt naast de Bedrijfsuitje mogelijkheden ook sportieve activiteiten aan. De sportieve arrangementen bestaan uit de volgende sporten: Skimboarden, vliegeren, surfen, longboarden, bodyboarden, beachvolleybal, slacklinen en suppen. Deze activiteiten kunnen uiteraard gecombineerd met de cateringfaciliteiten om uw uitje helemaal af te maken.

Catering tijdens het Bedrijfsuitje arrangement

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Go Fast Scheveningen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangement prijzen
Champange aan boord vanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangement vanaf 39,- euro p.p.

Bedrijfsuitje speedboot varen op verschillende locaties

Go Fast Scheveningen .nl is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Go Fast Scheveningen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.

Contact

Bij vragen neem contact met ons op via: 06-24781751 of e-mail naar info@gofastscheveningen.nl
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.
19/07/2018

Gift Card

[product_category category=’mwb_wgm_giftcard‘]
18/07/2017

Aschenstreuung Scheveningen

center Asverstrooiing in Scheveningen Bestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar Beschikbare dagen: maandag […]
14/07/2017

Bootsausflug Arrangements

14/07/2017

Bootsfahrten

11/07/2017

Wassertaxi