Speedboten

Speedboot 50pkBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Min. duur: Vanaf 1 uur

Beschikbare dagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Prijs vanaf: €125 per uur (inc. benzine)

Vaar met een speedboot over het water!

Deze 50pk speedboot van Go Fast Scheveningen kan worden ingezet om over de golven te razen,te wakeboarden of zelf te varen op open zee. Inclusief schipper kunnen er 4-6 personen op de boot mee. U kunt deze speedboot huren in Scheveningen huren vanaf 1 uur met een groep en de schipper is inbegrepen. Deze 50pk speedboot behaald snelheden tot 60km/h, en beschikt over een stereo met speakers en een 800 Watt subwoofer. Niets is voor Go Fast Scheveningen te gek.
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p.
Losse rit (1 uur): 60,- p.p.
Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.

Go Fast Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. Vaaren met snelheden tot 60 km/h over het water. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen:
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende speedboot voor groepen tot 300 personen?!

Voor het huren van deze 50pk speedboot kunt u bij gofast Scheveningen terecht. Deze speedboot biedt plaats aan 2-6 personen exclusief schipper. Go Fast Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboot hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Go Fast Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.

Complete speedboot arrangementen bij Go Fast Scheveningen

Naast de losse verhuur van de speedboot biedt Go Fast Scheveningen méér opties. Go Fast Scheveningen heeft voor u verschillende arrangementen samengesteld (zie arrangementen), maar biedt ook de optie dat u zelf dit arrangement samenstelt. Kijk bij de arrangementen voor de diverse arrangementen voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, personeelsfeesten en schoolreisjes in Scheveningen.

Catering tijdens het Bedrijfsuitje arrangement

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Go Fast Scheveningen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangement prijzen
Champange aan boord vanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangement vanaf 39,- euro p.p.

Het speedboot huren op verschillende locaties en evenementen in Nederland

Go Fast Scheveningen is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Go Fast Scheveningen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.

Contact

Bij vragen neem contact met ons op via: 06-24781751 of e-mail naar info@gofastscheveningen.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.